Η Εταιρεία

Η Autoflan αναπτύσει δράση στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, μηχανημάτων και σκαφών από το 1984. Δραστηριοποιείται με εξειδίκευση στην κατασκευή και εμπορία φλαντζών παντός τύπου και στην πώληση χονδρική και λιανική. Παράλληλα εμπορεύεται πρώτες ύλες, κόλλες στεγανοποίησης, τσιμούχες, τσιμουχάκια οδηγών βαλβίδων, βίδες κεφαλής κυλίνδρων, ιμάντες κίνησης και χρονισμού,ρουλεμάν εκ/φου και εξωτερικά ρουλεμάν,λιπαντικά, χημικά,θερμοστάτες, αμορτισέρ, σετ αμπραγιάζ, μπροστινό σύστημα, τακάκια, δισκόπλακες, αντλίες βενζίνης,φίλτρα,αντιψυκτικά και αντλίες νερού .

Συνεργάζεται με τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού, όπως: Goetze,  Reinz, Bilstein, Mann, Luk, Moog, Textar, Icer, Remsa, Woking, Champion, Ngk, Denso, Bosch, BGA , Comline, Zimmerman, Tecneco,Open Parts, Tokio filter, Ferodo, Valeo, Aisin-Asco, Gates , Skf , Contitech, Gmb , Kwp, Dolz , Aral, Ηοffer, Μecafilter, Vernet, Meat & Doria, Blue Print,Luk,Valeo,Metacalcauo,Filtron,Liqui-Moly,IPS parts,Vector parts,Total,Motul,Castrol,Hepu.

Δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην ταχεία εξυπηρέτηση των πελατών της, στις πάντα προσιτές τιμές και στην πολύχρονη πείρα της, κατόρθωσε να καθιερωθεί στον χώρο των ανταλλακτικών, φτάνοντας να συνδέσει το όνομα της με την επιτυχία και να απολαμβάνει την φήμη μια από τις πλέον αξιόπιστες των εταιριών της αγοράς.

Στόχος της Autoflan είναι η βελτίωση της σχέσης της με τους πελάτες μιας και το ζητούμενο είναι να δημιουργεί πελάτες φίλους.